BAŞKAN YAĞCI VE AK PARTİ TEŞKİLATI KUAFÖR ESNAFIYLA BULUŞTU

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte faaliyet gösteren kadın ve erkek kuaför esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

22 Mart 2017 Çarşamba 13:35
1808 Okunma
BAŞKAN YAĞCI VE AK PARTİ TEŞKİLATI KUAFÖR ESNAFIYLA BULUŞTU
banner15

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte faaliyet gösteren kadın ve erkek kuaför esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.  

 

 

  Bilecik Şehir Ormanında gerçekleştirilen kahvaltıya; Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ve kuaför esnafı katıldı.

 

 

 Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, kuaför esnafına teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, hayırlı işler temennisini iletti. Belirli zaman dilimlerinde ilimiz esnafı ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Birçok kez önemle belirttiğimiz gibi Bilecik'imiz, çok önemli bir toprak parçası.  Kuruluş şehri olan Bilecik'imiz, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk'ün, Kurtuluş Mücadelesinde; 'Siz orada sadece düşmanı değil, Türk Milletinin makus talihini de yendiniz' ifadelerinin kullanıldığı şehrin adı.

 

 

 Dolayısıyla bizler de bu sorumluluk ve bilinç ile 13 yıldır, şehrimiz ve insanımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bilecik, her zaman belirttiğimiz gibi münbit ve bereketli topraklar ile ilklerin şehri. Siz değerli kardeşlerime de bu güzide topraklardaki işlerinizde kolaylıklar ve hayırlı işler diliyorum. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren zaten siyaset anlayışımızın temelinde de bu var, bizler İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın anlayışı çerçevesinde çalışıyoruz. İnsanımızı ne kadar mutlu edersek, bugünümüz ve yarınımız daha güzel olacak. Allah'a çok şükürler olsun bugün dünden çok daha iyiyiz. Ama yarın çok daha iyi olmak için çok çalışmamız lazım'' dedi.

 

 

  ''Batı ülkeleri kendi işlerini bırakmış bizlerle uğraşıyor''

 

  Konuşmasında; batı ülkeleri kendi işlerini bırakmış bizlerle uğraşıyor'' ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

  ''Belediyecilik anlamında da gerçekten çok güzel çalışmalara imza attığımızı söyleyebilirim. Şuna inanıyoruz ki bugüne kadar yapılan ne güzellik varsa burada hepimizin emeği var. Taktir edersiniz ki millet ve devlet olarak hassas bir zaman diliminden geçiyoruz ve gerçekten de birileri bizi kendi benliğimize dönmemizi ve bir olmamızdan rahatsız oluyorlar. Bunun için içten ve dıştan çabalarla bunu yapmaya çalışıyorlar.

 

 

 Adamlar kendi ülkelerini bırakmış Türkiye'deki referandum ile uğraşıyorlar. İşte Almanya diyor ki Türkiye'deki referanduma ilişkin 'Hayır' çıkması lazım diyor. Yahu Evet ya da Hayır çıkmasından size ne? Demek ki burada Evet çıkarsa ülkemiz üzerinde çıkarı olanların işine yaramayacak, onlara zarar verecek. Hollanda, sanki kendisi çok demokratikmiş gibi, Türkiye Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesine hakaret diyor. Ama yaptıkları davranış ve kendi yönetimlerine baktığımızda bu ülkelerin krallıkla yönetildiğini biliyoruz.''

 

 

  ''Ülkemiz 16 Nisan’da yeni bir yola giriyor''

 

  16 Nisan'daki halk oylamasının önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Biz inşallah 16 Nisan'da Türkiye yeni bir yola giriyor. Evet demek bu anlamda düşmanlarımızı üzeceği gibi dostlarımızı da sevindirecektir. Evet demek, dünyanın en büyük hava alanının açılması demektir. Evet demek, Kanal İstanbul'un açılması demek, Evet demek Bilecik'imizde İnşallah birçok hizmetin yapılması demektir. İçinde derdi olan değişiklikleri arzu ediyor. Bugün Hayır cephesinde olanlar bu sistemde de bir şey yapamadılar ve yapanları da durdurma gayretinde oldular. Bu memlekette birileri şu anki ismiyle 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri olan Boğaziçi köprüsünün yapımına da hayır dediler. Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne de hayır dediler. Marmaray'a da hayır dediler, geçmeyiz dediler. Birileri Gezi olayları adı altında istedikleri kötü emelleri dile getirmeye çalıştılar. Kısacası bize karşı ittifak içinde olanlar bizim yeniden dirilişimizi engelleme gayretindeler. Hayır diyen insanımız da kardeşimiz ve kesinlikle vatan haini değiller. Onlar konulara ve olaylara bizden farklı bir açıyla bakmış oluyorlar. Yani bizler bugün AK Parti varken, 15 yıllık bir istikrarın sağlayıcısı varken bu tür bir değişikliği gerçekleştirmek istiyoruz. Yani bizler güçlüyken bunu değiştirmemiz lazım. Bu vesileyle bizleri kırmayarak, bu davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum'' dedi.

 

 

  AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ise; gerçekleştirilen programda emeği olanlara teşekkür ederek, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması ile ilgili kısa bilgi verdi. Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ise, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya davetlerinden dolayı teşekkür ederek, ''Belediye Başkanımız Selim Yağcı ile belirli aralıklarla bir araya gelerek, şehrimiz ve esnafımız ile ilgili konularda fikir alışverişleri yapıyoruz. Bu buluşmada da kuaför esnafımız ile Belediye Başkanımız Selim Yağcı bir araya geldiler. Davetleri için Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.03.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle