BAŞKAN YAĞCI TÜRK DÜNYASI BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul'da gerçekleştirilen Türk Dünyası Belediyeler Birliği Toplantısına katıldı.

17 Mart 2017 Cuma 10:09
526 Okunma
BAŞKAN YAĞCI TÜRK DÜNYASI BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

   Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul'da gerçekleştirilen Türk Dünyası Belediyeler Birliği Toplantısına katıldı.  

 

 

        Birlik Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, Bilecik ve diğer iller arasındaki çalışmalara ilişkin görüş alışverişleri yapıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ümraniye Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve ülke gündemine ilişkin konuların da ele alındığı toplantı hakkında sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; ''Bilecik Belediye Başkanlığı olarak yönetiminde bulunduğum Türk Dünyası Belediyeler Birliği Olağan yönetim kurulu toplantımızı Birlik Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu yönetiminde gerçekleştirdik.

 

 

   Gerçekleştirdiğimiz toplantıda öncelikli olarak ülkemizin gelişmesine büyümesine hazmedemeyen Avrupa ülkelerinin yaptıkları insan haklarına aykırı tutum ve davranışlarını şiddetle kınadık. Ayrıca Türk Dünyası Belediyeler Birliğimizin, Ülkemiz ve Türk Dünyası ilişkilerinde önem arz eden konuları değerlendirme fırsatı bulduk. Almış olduğumuz kararlar Türk Dünyasına ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısının ardından değerli dostum Ümraniye Belediye Başkanımız   Hasan Can'ı, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret etme fırsatı bulduk.

 

 

   Ayrıca İstanbul Ümraniye'de 15 Temmuz Darbe Kalkışma Gecesinin izlerini taşıyan tankın ezmiş olduğu arabayı inceledik. Demokrasimizin ve milli irademizin korunmasının ne denli zor ve ağır izler taşıdığının önemli bir göstergesi olan bu simgeyi, uzun uzun önünde durup bu milletin bu bayrağa ve vatana malını ve hatta canını gözetmeksizin ne kadar sıkı sıkıya bağlı olduğunu ve bir kez daha anlamış oldum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele'' ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 17.03.2017 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle