BAŞKAN YAĞCI ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ SAKİNLERİNE REFERANDUMU ANLATTI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,İmam Hatip Tatbikat Cami'de kılınan sabah namazının ardından Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

17 Mart 2017 Cuma 10:46
1435 Okunma
BAŞKAN YAĞCI ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ SAKİNLERİNE REFERANDUMU ANLATTI
banner15

   Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İmam Hatip Tatbikat Cami'de kılınan sabah namazının ardından Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.  

 

 

     Ertuğrulgazi Mahalle Konağında gerçekleştirilen buluşmaya, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Kadri Şentürk ve Abdullah Ay ve Abdullah Tetik ile belediye birim müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın ve mahalle sakinleri katıldı. Sabah namazı çıkışında mahalle sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada belediye çalışmaları ile yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

 

 

   Mahalle sakinlerinin çalışmalar hakkındaki sorularına da cevap veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması hakkında da mahalle sakinlerine bilgi verdi. Belediye Başkanı Selim Yağcı birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında şunları söyledi: ''Müminlerin bayramı olan Cuma günümüz mübarek olsun. Birlik beraberlik ve kardeşliğimiz daim olsun. Gerçekten bizleri böyle güzel bir günün sabahında bir araya gelmesine vesile olan Mahalle Muhtarımız ve emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, gerçekten ülke olarak çok önemli bir zaman dilimini yaşıyoruz. Bazen ülkelerin milletlerin geleceği açısından çok önemli zamanlar vardır. İşte ülkemizde özellikle son 15 yıllık gayret, çabalar ve geleceğe yönelik adımlar ve kendimize gelmemiz birilerini son derece rahatsız etmiştir.

 

 

   Gerek dışarıda gerek içeride onların işbirlikçileri, bu necip milletin milli yürüyüşünü ve şahlanışını durdurma, önünü kesme noktasında ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Önceleri bunları maşaları aracılığıyla yaparken, şimdi ise bizzat kendileri yaparak, düşmanlıklarını açık bir şekilde ortaya koyuyorlar. Bu şunu gösteriyor. İçerideki bazı olaylar doğru mu yanlış mı sorusunun ötesinde, bize bu kadar düşman olarak gördüğümüz dışarıda olan yabancı ülkeler bizim üzerimize geliyor ve bir şey olmamasını istiyorsa o işte rahmet vardır, bereket vardır. Onun için bizler İstiklalimiz, İstikbalimiz ve İstikrarımız için birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkacağız. Tabi ki içimizde farklı fikirler, farklı düşünceler olacak. Farklı düşüncede olup bizim içimizde olanlar bizim düşmanımız değil. Onlar da kardeşimiz. Bu memleket adına kendilerine göre fikirler üretiyorlar'' dedi.

 

 

   ''Batıya cevabımız birlik ve beraberlik içinde olarak onların korktukları sonuca gitmek olacak''

 

  Konuşmasının devamında; ''Bizim batıya cevabımız, birlik ve beraberlik içinde olarak onların korktukları sonuca gitmek olacaktır'' ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı: ''Bizler şunu düşünüyoruz ki 16 Nisan ülkemiz için çok çok önemli. Çünkü bunların bu kadar ileriye gidip, diplomasi ve nezaket kurallarını dahi bir tarafa iterek; Türk'ü ve Türk'ün temsilcilerini aciz bırakmak için yapmadıkları melanet ve sıkıntı kalmadı. Bütün bunları üzüntüyle izliyoruz ve kınıyoruz. Bizim cevabımız, birlik ve beraberlik içinde olup onların korktukları o sonucu onlara göstermek ve yaşatmak olduğunu düşünüyorum. İnsanımızın da bu ciddiyette, bu düşüncede ve bu vakarda olduğuna canı gönülden inanıyorum. İnşallah önümüzdeki günler ve yıllar Yeni Türkiye ve Aydınlık Türkiye'nin yolu olacaktır diye düşünüyorum.''

 

 

    Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının devamında mahalle sakinlerinin belediye çalışmaları ve projeleri hakkındaki sorularına cevap verdi. 

 Mahalle Muhtarı Niyazi Aydın ise gerçekleştirilen programdan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek; ''Buraya teşriflerinizden dolayı bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Cenabı Allah şehitlerimize rahmet diliyoruz. Hep beraber hareket ettikçe ve birlik içinde oldukça önümüzde hiçbir güç duramayacaktır. Ben bu anlamda mahallemize teşrif ederek bizleri onurlandıran başta Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve diğer katılımcılara teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.03.2017 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle