BAŞKAN VEKİLİ SUBAŞI HALKLA İÇ İÇE

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Pelitözü Mahallesi sakinleriyle buluşarak taleplerini dinledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Ağustos 2022 Pazartesi 12:04
116 Okunma
BAŞKAN VEKİLİ SUBAŞI HALKLA İÇ İÇE

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Pelitözü Mahallesi sakinleriyle buluşarak taleplerini dinledi.


Mahalle sakinleri ile çay içerek sohbet eden Başkan Vekili Subaşı, mahallelinin istek ve şikayetlerini dinleyerek, mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İmkan bulduğu sürece halkla bir araya gelerek talep ve görüşleri aldığını kaydeden Subaşı, "Vatandaşlarımızın istek ve görüşleri bizim için öncelikli sıradadır. Fırsat buldukça gerek belediyemizde onları ağırlıyoruz, gerekse bizler ziyaret ediyoruz.

Var olan sorun ve talepleri en kısa zamanda çalışma programımıza koyarak, mahallelerimiz ve halkımız için güzel hizmetleri sunacağımıza inanıyorum" dedi.
Mahalle sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Vekili Subaşı ve Başkan Yardımcısı Yıldız’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 01.08.2022 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle