BAŞKAN V. SUBAŞI FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik'te faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret ederek, yetkililer ve çalışanlarla bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ağustos 2022 Cumartesi 13:18
224 Okunma
BAŞKAN V. SUBAŞI FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik'te faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret ederek, yetkililer ve çalışanlarla bir araya geldi.


 

Fabrikadaki çalışmaları inceleyen Başkan V. Subaşı, çalışanlara ve yetkililere kolaylıklar diledi. Bilecik Belediyesi'nin ildeki tüm dinamiklerle koordinasyon halinde olduğunu ve şehir için yapılması planlanan çalışmaları karşılıklı fikir alışverişlerle değerlendirdiklerini söyleyen Başkan V. Subaşı, "İlimizin ticari ve ekonomik hayatına güç katan fabrikalarımızı ziyaret ettik, değerli çalışanlar ve yetkilileriyle bir araya geldik.

 Bilecik Belediyesi olarak şehrimize yönelik hedef ve ideallerimizi paylaştık. Birlikte karşılıklı fikir ve destek alışverişinde bulunarak, şehrimiz ve halkımız için güzel çalışmalar ortaya koymak istiyoruz" dedi.


 

Fabrika yetkilileri ve çalışanlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti.

Son Güncelleme: 27.08.2022 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle