BAŞKAN V. SUBAŞI BELEDİYE BÜNYESİNDEKİ ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkanlığı’na bağlı alanlardaki eğitim faaliyetlerini sürdüren öğretmen ve eğitmenlerle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Kasım 2022 Cuma 16:24
80 Okunma
BAŞKAN V. SUBAŞI BELEDİYE BÜNYESİNDEKİ ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU
banner15

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkanlığı’na bağlı alanlardaki eğitim faaliyetlerini sürdüren öğretmen ve eğitmenlerle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen buluşmada Başkan V. Subaşı, öğretmenlerin anlamlı gününü kutladı. Öğretmenlerle sohbet eden Başkan V. Subaşı, öğretmenlerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 ‘’Eğitime katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’’

Bilecik Belediyesi bünyesindeki 50’e yakın öğretmen ve eğitmen ile eğitime katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Öncelikle bizleri en güzel şekilde yetiştiren ve bugünlere getiren kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Hayatını kaybeden bütün öğretmenlerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Bilecik Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocukların eğitimine önem veriyor; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için azimle çalışmaya devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin toplumsal yaşantımızdaki yeri ve önemi kelimelerle tarif edilemez. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak gerek müzik alanında, gerek kültürel ve sanatsal çalışmalar adı altında gerek matematik müzesi ve kreşlerimizde yaklaşık 50’ye yakın öğretmen ve eğitmenle eğitime katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yarınlarımızın mimarları çocukları en güzel şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda emek ve gayret sarf eden bütün öğretmenlerimize ve eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Öğretmenlere karanfil ve hediyeler takdim eden Başkan V. Subaşı, öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğretmenler de düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle