ALTYAPI ÇALIŞMALARI SONRASI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sabahın erken saatlerinde başlayan temizlik çalışmaları esnaf ve vatandaşların memnuniyetini kazandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Eylül 2022 Cumartesi 12:26
55 Okunma
ALTYAPI ÇALIŞMALARI SONRASI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
banner15

 Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sabahın erken saatlerinde başlayan temizlik çalışmaları esnaf ve vatandaşların memnuniyetini kazandı.


 

Atatürk Bulvarında devam eden kanalizasyon hattı bağlantı çalışmalarında altyapı işi tamamlandı. Asfaltlama çalışmalarının ise beklenmesi gereken süre sonunda yapılacağı ifade edildi.

Bu çerçevede esnaf ve vatandaşların tozdan etkilenmemeleri amacıyla her gün belirli aralıklarla ıslama işlemi yapılan alanlarda temizlik çalışması yapıldı. Yol kenarları ve kaldırımlardaki çakıl taşlarıyla çöpleri toplayan ekipler, oluşacak yağış sonrasında meydana gelecek taşkınlık ve birikintilerin de önüne geçmiş oldu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERTemizlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle