AK PARTİ BAYIRKÖY TEŞKİLATINDAN ERDOĞAN'A BAĞIŞ

Bilecik Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bayırköy belde üyeleri, seçim çalışmaları için Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan adına bağışta bulundular.

08 Ağustos 2014 Cuma 11:50
1826 Okunma
AK PARTİ BAYIRKÖY TEŞKİLATINDAN ERDOĞAN'A BAĞIŞ

 Bilecik Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bayırköy belde üyeleri, seçim çalışmaları için Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı  Recep Tayyip Erdoğan adına bağışta bulundular.

 

 

  Ak Parti Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Kadın Kolları ve ilçe teşkilatı üyeleri ile beraber Ziraat Bankasına gelerek  Başbakan Erdoğan adına seçim çalışmalarına destek için bağışta bulundular. Konu ile alakalı açıklamada bulunan Bayırköy Belediye Başkanı Yaman, Bakırköy belde teşkilatı olarak 10 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacağını ve kendilerinin adayı Erdoğan için karınca kararınca destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Yaman, "Bayırköy teşkilatı olarak inanıyoruz ki 10 Ağustos'ta ilk turda beklenenin çok üstünde Başbakanımız Cumhurbaşkanı olacaktır.

 

 

 Yeni Türkiye’nin temellerini inşallah birlikte atacağız. 12 seneden beri Başbakanımızın yaptıklarını biliyoruz. İnşallah bundan sonra yeni Türkiye’de, halkın seçtiği yeni Cumhurbaşkanıyla birlikte güzel günler bizi bekliyor. Orta Doğu'da ezilen Müslümanlar için bunun önemini de biliyoruz. Bugün, maddi olarak cüzi bir miktar da olsa arkadaşlarla hep birlikte toplandık. Katılanlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Son Güncelleme: 08.08.2014 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle