AHMET GÜRSES İÇİN "GEREKEN YAPILACAKTIR"

Bilecik'te 'Millet İttifakı' Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, geçtiğim gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ilçe ziyaretlerinde davet edilmediği söyleyerek, "Ben de tatlı bir hoş geldiniz demek için evet yanına uğradım" dedi.  

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Ağustos 2022 Salı 13:35
2583 Okunma
AHMET GÜRSES İÇİN "GEREKEN YAPILACAKTIR"
banner15
banner18

Bilecik'te 'Millet İttifakı' Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, geçtiğim gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ilçe ziyaretlerinde davet edilmediği söyleyerek, "Ben de tatlı bir hoş geldiniz demek için evet yanına uğradım" dedi.  


 

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener bir takım ziyaretler için geçtiğimiz Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı'nda esnaf ziyaret yaptı. Ardından Bozüyük'te bir otelde STK'larla bir araya gelen Akşener'i Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ziyaret ederek, bir takım hediyeler verdi. Ardından Bilecik yerel basınında 'Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in programına davet edilmedi' haberine ilişkin bir açıklama yapan Subaşı, "Şöyle doğrudur, biz davet edilmedik, ama Meral hanımı il belediye başkanı olarak ben kendisini nezaket ziyaretinde bulundum. Küçük bir hediye takdim ettim kendisine. Hoş geldiniz dedim en yakın zamanda da onun yanına ziyaret etmek isteğimi de dile getirdim. Böyle tatlı bir hoş geldiniz demek için evet yanına uğradım" dedi.

  "Durum tamamen bizim basında çalışan arkadaşlarımızla alakalı"
  Subaşı, geçtiğimiz gün ziyaret sonrası kendi sosyal medya hesabından İYİ Partili Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses'in olduğu fotoğraf karesini önce paylaşması, sonra silmesi ile ilgili olarak, "Şöyle bir durum var; basındaki arkadaşlarımız bu paylaşımı yaptı. Bazen böyle aksaklıklar olabiliyor. Ardından bir düzeltme yapmışlar. Sanıyorum o da Bilecik'te biraz gündem olmuşuz. Durum tamamen bizim basında çalışan arkadaşlarımızla alakalı. Arkadaşlarımız evet bu görüntüyü sonradan sadeleştirmişler" dedi.

  Bilecik'te 'Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olursa Recep Tayyip Erdoğan’a oy veririm' polemiği
  Bilecik Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, basın mensubunun "İYİ Partili Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses'in İmar Komisyonu’nda AK Parti ve MHP’li Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu ortamda 'Eğer Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olursa Recep Tayyip Erdoğan’a oy veririm'  sözlerini sonrası mı resimleri kaldırdınız?" sorusuna, "Şimdi şöyle, bizim genel başkanlarımız altılı masa da çok ciddi bir iş yürütüyorlar. Altılı masadayız ve genel başkanlarımızdan kim aday gösterilirse gösterilsin, dışarıdan kim aday olursa olsun biz altılı masa olarak oy vermek zorundayız. Onu destekleyeceğimizi imza altına alıyoruz parti olarak bu bizim boynumuzun borcu. Çünkü bizler örgütçüyüz bu birincisi çok hassas bir konu. Ahmet Gürses’in açıklaması çok talihsiz bir açıklama olmuş. Bununla alakalı İl Başkanımız bununla alakalı bir açıklama yaptı. Sonrasında Yaşar Tüzün Milletvekilimizde bir açıklamada bulundu. Ama bunun cevabını vermesi gereken İyi Partidir. İyi Parti bununla alakalı gerekli cevabı verecektir" dedi.

  "İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya beyefendi gerekli açıklamayı yapacaktır"
  Subaşı son olarak, "İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya beyefendi gerekli açıklamayı yapacaktır. Biraz önce de bahsettiğim gibi Ahmet Gürses için çok talihsiz bir açıklama.  Benim Genel Başkanım tabi ki aday olursa hepimiz ona oy vermekle yükümlüyüz. Biz İttifak’ız. Altılı masa ittifakıyız. Tabi ki de bu konuda savunması gerekilen bir konu varsa sonuna kadar savunurum, ama il bazında cevap verilmesi gerekir. Gereken yapılacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2022 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M 2022-08-09 20:40:16

O zaman sende hoş geldin ne girmeseydin niye gittin davet edilmeyen yere girjlmez

Avatar
Merve 2022-08-09 20:53:07

Bu post silme işi ilk defa olmuyor. Başkan vekilimiz birde serumu fotoraf atıp üst üste silmişti...

Avatar
Ali Demir 2022-08-10 12:27:41

Ya bu Cafer Elmas Ahmet gürses'e kafayı takmış nereden ne bulurum da Ahmet'i kötülerim aralarında şahsı problem var bunu genelleştiriyor gazetecilik diye haber yapıyor soru soruyor Olay gazetesi sizi biraz daha tarafsız buluyorum ben bir iyi Partili olarak Ahmet Gürses'i Cafer almazsa yedirmem yedirmeyiz de Ahmet Gürses Başkanım Sen yoluna devam et

Avatar
FALANFİLAN 2022-08-09 14:48:46

BU NASIL BİR AÇIKLAMA BÖYLE.
VAH BİLECİK VAH Kİ VAH....

Avatar
Vatandaş 2022-08-09 16:43:55

Ne açıklayama imiş il başkanı bir türlü açıklamayı yapamadı neyi açıklayacaktı söylemiş ben akp ye oy verecem demiş daha nayi açıklayacak

Avatar
İsmail 2022-08-10 11:20:04

Ne günlere kaldık,topla misketleri ben oynamıyorum ,yok yok benim abim senin abini döver gibi birşey oldu ,düşünsene bunlara birde hükümeti teslim etsen Allah korusun

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle