AÇILAN YENİ YOLLARDA BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILDI

Bilecik Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi Özgün Sitesi ve yan yol bağlantı noktalarında bakım, onarım çalışmaları yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Eylül 2022 Salı 10:53
223 Okunma
AÇILAN YENİ YOLLARDA BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILDI
banner15

Bilecik Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi Özgün Sitesi ve yan yol bağlantı noktalarında bakım, onarım çalışmaları yapıldı.


 

Vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı ulaşım hizmeti alması amacıyla çalışmalarını sürdüren Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesindeki çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar çerçevesinde açılan yeni yollarda genişletme çalışmaları yanı sıra dolgu malzemesi serme ve düzenleme çalışmaları yapıldı.

Açılan yeni yol ve bağlantı noktalarında daha sonra kanalizasyon ve altyapı çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-09-20 12:44:44

Hangi özgün sitesi yolu yapılmış veya yapıldıda bezmi görmüyoruz yol yoldan çıktı toz topraktan geçilmiyor 4 noli münibüs çüler yol bozuk olduğundan gelmiyor en azından bozulan yerlere yama yapışabilir Belediye 'deki yetkililer o yolun durumunu bir inceleme yapabileler doğal gaz yapıldı su işi tamam telekom alt yapısı yapıldı ve kanalizasyon yapıldı daha ne bekleniliyor anlamadım

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle