AÇI KOLEJİ'NDE ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDU

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Açı Koleji'ni ziyaret ederek, çocuklarla oyun oynadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Eylül 2022 Çarşamba 11:52
350 Okunma
AÇI KOLEJİ'NDE ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDU

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Açı Koleji'ni ziyaret ederek, çocuklarla oyun oynadı.


 

Bilecik'te eğitim öğretim yılının başlamasıyla tecrübeli kadrosuyla adından söz ettiren Açı Koleji'ni Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ziyaret etti. Okulun Kurucu Müdürü Zafer Bozkurt tarafından okul gezen Subaşı, sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek onlarla oyun oynadı.

Okulu çok güzel bulduğunu söyleyen Subaşı, "2022-2023 eğitim-öğretim yılıyla birlikte şehrimizde hizmet vermeye başlayan Açı Koleji’ni ziyaret ettim.Misafirperverlikleri için Kurucu Müdür Zafer Bozkurt ve eğitmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


 

Okulda yok, yok
Eğitim Temellerinin Atılacağı İlk Yılda 30 Yıllık Açı Eğitim Kurumları Tecrübesiyle Yayınların Kullanımı MEB Normları Dahilinde Eğitim Öğretim Uygulamaları Temiz, Sağlıklı ve Güvenli Okul Ortamı Sosyal Mesafenin Korunduğu Sınıflar Tüm Gün Eğitim (09.00 - 17.00) Okul Öncesi ve Sonrasında 1.5 Saat Öğretmenler Eşliğinde Okulda Barınma Tecrübeli, Dinamik, Alanında Uzman Öğretmenler Cambridge Sistemi ile Yoğun İngilizce Ders Programı Profesyonel Rehber ve Psikolog Desteği Otomasyon Sistemi ile Veli Bilgilendirme Daimi Revir ve Hemşire Hizmeti Sabah Kahvaltısı, Öğle Yemeği Randevulu Veli Ziyaretleri Konforlu ve Kontrollü Servis Olanağı Donanımlı Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyeleri Öğrenci Yeteneklerine Göre Kulüp ve Proje Çalışmaları Fen Bilimleri Laboratuarları, Bilişim ve Robotik Kodlama Odaları İngilizce Tiyatro Faaliyetleri Seçmeli Yabancı Dil (Almanca - Fransızca ) İsteğe Bağlı Spor Faaliyetleri (Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi Badminton, Yüzme, Futbol, Bilardo) 1/1 veya Grup Etüt Çalışmaları.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle