5000 ÇOCUK GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Bilecik'te düzenlenen 1'inci Çocuk Şenliğinde 5 bin çocuk gönüllerince eğlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Nisan 2022 Salı 14:15
79 Okunma
5000 ÇOCUK GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Bilecik'te düzenlenen 1'inci Çocuk Şenliğinde 5 bin çocuk gönüllerince eğlendi.


Bilecik Belediyesi tarafından çocukların eğlenerek keyifli vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen 1'inci Çocuk Şenliği renkli görüntülerle sona erdi. 

Bilecik kapalı pazar alanında iki gün boyunca gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, şişme oyun grupları, survivor parkı, çizgi film oyun kahramanları ve yarışmalarla keyifli anlar yaşadı.


"Amacımız çocukları eğlendirmek ve gülümsetmek"
Etkinlik alanındaki çocukları ziyaret ederek, sevinçlerini paylaşan Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, amaçlarının çocukları eğlendirmek ve gülümsetmek olduğunu belirterek, "Çocuklarımız iki gün boyunca birbirinden güzel oyun ve yarışmalarla gönüllerince eğlendi.

Burayı iki gün boyunca 5 bini aşkın çocuk aileleriyle birlikte ziyaret ederek eğlenme fırsatı buldu. Katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.


Düzenlenen yarışmalarla tatlı bir rekabeti yaşayan çocuklara boya kalemi, boyama sayfaları ve şeker dağıtıldı.

Son Güncelleme: 12.04.2022 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle