500 KİŞİYE HER GÜN İFTARDA SICAK YEMEK GİDİYOR

Bilecik'te Ramazan ayı boyunca 500 kişiye her gün iftarda sıcak yemek gidecek.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
11 Nisan 2022 Pazartesi 11:32
278 Okunma
500 KİŞİYE HER GÜN İFTARDA SICAK YEMEK GİDİYOR
banner15

Bilecik'te Ramazan ayı boyunca 500 kişiye her gün iftarda sıcak yemek gidecek.


Bilecik Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca başta yaşlılar olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hizmeti sağlanıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Bilecik Belediyesi, bu ramazanda da ihtiyaç sahibi aileler ve yaşlıları unutmadı. Her gün ekipleri iftar öncesi 200’e yakın adreste 500 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapılacak.


"Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilecik Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile yaşlıları yalnız bırakmadık"
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Birim Sorumlusu Serdar Pehlivan, yapılan çalışma hakkında verdiği bilgide, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilecik Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile yaşlıları yalnız bırakmadık.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak, muhtarlıklarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaptığımız araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu ramazan ayında da her akşam iftar yemeklerini dağıtıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.04.2022 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan korkmaz 2022-04-11 11:50:08

Yapılan iyiliği gizli yapın ki iyiliğe muhtaç olan kişi rencide olmasın

Avatar
BİLECİKLİ 2022-04-12 10:25:18

Bu sayısı en az 1000 e çıkarmak lazım. Ekmek fırınları da kendileri hayır için
günlük 100 adet askıda ekmek vermeleri güzel olur.

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle