HELAL OLSUN SİZE

Bayırköy'deki biçki, dikiş kursuna katılan kursiyerler, hazırlamış oldukları 95 adet giysiyi Bilecik ve Bozüyük Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara iletilmek üzere Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne teslim etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Mart 2023 Çarşamba 12:25
789 Okunma
HELAL OLSUN SİZE
banner15
banner18

Bayırköy'deki biçki, dikiş kursuna katılan kursiyerler, hazırlamış oldukları 95 adet giysiyi Bilecik ve Bozüyük Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara iletilmek üzere Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne teslim etti.


Biçki, dikiş kursundaki kursiyerlerin anlamlı davranışından dolayı kendilerine teşekkürlerini ileten Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa, “Ailesinden ayrı kalan çocuklara hep birlikte sahip çıkıp onlara aile ortamını sunmak hepimizin görevidir. Onları küçük dokunuşlarla bir nebzede olsa mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Ayrıca biçki-dikiş kursumuzdaki kursiyerlerimiz 6 Şubatta yaşanan yüreğimizi yakan deprem dolayısıyla geçtiğimiz günlerde çeşitli giysiler dikerek deprem bölgesine ulaştırmışlardır. Bundan dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Kursumuzun bu tür etkinliklerinde kendilerine katkı sağlamaya her zaman devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle