HATİPOĞLU'NDAN BİLECİK ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Marmara Bölgesi İl Koordinatörü Zehra Hatipoğlu, bir takım ziyaret için Bilecik'e geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Eylül 2021 Cuma 15:56
100 Okunma
HATİPOĞLU'NDAN BİLECİK ZİYARETİ
banner15

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Marmara Bölgesi İl Koordinatörü Zehra Hatipoğlu, bir takım ziyaret için Bilecik'e geldi.


Hatipoğlu ilk olarak Bayırköy beldesinin ziyaret ederek, buradaki partili kadınlarla bir araya geldi. Ardından Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ı ziyaret eden Hatipoğlu, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.


Kendisinin beldelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını anlatan Başkan Yaman, "Bugün beldemize gelerek bizleri ziyaret eden Genel Merkez Kadın Kolları Marmara Bölgesi İl Koordinatörümüz Zehra Hatipoğlu hanımefendiye, düzenlenen toplantıya katılan tüm hanım kardeşlerimize, bu güzel birlikteliklerinden ve davaya olan inançlarından samimi çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Son Güncelleme: 10.09.2021 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle