ÇÖP TOPLAMA HİZMETİNİ YÜRÜTEN İŞÇİLERE TEŞEKKÜR

Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, katı atık projesi çerçevesinde çöp toplama ve taşıma hizmeti yürüten işçilere göstermiş oldukları üstün gayret sebebiyle teşekkür etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Kasım 2022 Cumartesi 16:02
43 Okunma
ÇÖP TOPLAMA HİZMETİNİ YÜRÜTEN İŞÇİLERE TEŞEKKÜR

Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, katı atık projesi çerçevesinde çöp toplama ve taşıma hizmeti yürüten işçilere göstermiş oldukları üstün gayret sebebiyle teşekkür etti.


 

Bilecik Belediyeler Birliği Mustafa Yaman, çöp toplama ve taşıma hizmeti yürüten işçiler ile bir araya geldi. Talep ve isteklerini dinleyerek sorunları ve yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Görevlerini layıkıyla yaptıklarını belirten Başkan Yaman, “Bilecik Belediyeler Birliğimizce yürütmüş olduğumuz katı atık projemiz ile çöp toplama hizmetini yürüten iş arkadaşlarımın yaptıkları işin kutsallığını göz ardı etmeden göstermiş oldukları üstün gayretten ötürü kendilerine birlik başkanı olarak milletimiz adına teşekkür ederim. Gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle