BAYIRKÖY'E YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Nisan 2023 Pazartesi 11:57
110 Okunma
BAYIRKÖY'E YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ilçede yapımı devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) binalarındaki çalışmaları, yeni mesire alanındaki çalışmaları, Şükrü Özkan caddesindeki yol çalışmalarını ve Bayırköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


Başkan Yaman incelemeleri sonrası çalışmaların sorunsuz bir şekilde en yakın zamanda biteceğini belirterek, “Çalışmalarımızın sorunsuz devam etmesi ve en kısa zamanda bitmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Daha iyi bir gelecek için durmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle