BAŞKAN YAMAN BU İŞİ BİLİYOR BİLECİK'İN EN BÜYÜĞÜ

Bilecik genelinde en büyük sentetik halı sahanın yapımına Bayırköy’de başlandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Aralık 2022 Cuma 11:06
191 Okunma
BAŞKAN YAMAN BU İŞİ BİLİYOR BİLECİK'İN EN BÜYÜĞÜ

 Bilecik genelinde en büyük sentetik halı sahanın yapımına Bayırköy’de başlandı.


Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın girişimleriyle gençlere kazandırılacak olan sentetik halı saha yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Bayırköy’de gençleri spora teşvik etmek ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak, kötü alışkanlıklara yönelmelerini önlemek ve sosyalleşip sağlıklı koşullarda spor yapmaları amacıyla beldenin Gazi Mahallesi İnişdibi mevkinde 35x55 metre ebatlarında halı saha kazandırılacak.


Tamamlandığı zaman Bilecik’in en büyük sentetik halı sahası olacak olan sahada inceleme yapan Başkan Yaman, yetkililerden bilgi alarak projenin 2 ay içinde bitmesi hedeflendiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET GÖRMEZ 2022-12-30 11:54:21

Başkanlar içerisinde bu kadar iyi Çalışan verimli mustafa yamandır. Bilecik e Belediye başkanı olsa sanırım bileciği uçurur bu adam helal olsun. Bravo.

banner22

resim yükleresim yükle