YEMEK GÖTÜRÜYORUM DİYE ÇIKTI, 2 GÜNDÜR KAYIP

Bilecik’te bulunan bir entegre katı atık dönüşüm tesisinde çalışan ve diğer fabrikaya yemek götürmek için iş yerinden ayrılan şahıstan 2 gündür haber alınamıyor.

13 Aralık 2016 Salı 13:32
4935 Okunma
YEMEK GÖTÜRÜYORUM DİYE ÇIKTI, 2 GÜNDÜR KAYIP
banner15

  Bilecik’te bulunan bir entegre katı atık dönüşüm tesisine bağlı taşeron firmada çalışan ve diğer fabrikaya yemek götürmek için iş yerinden ayrılan şahıstan 2 gündür haber alınamıyor.

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Kızıldamlar Köyü yolu üzerinden bulunan entegre katı atık dönüşüm tesise bağlı taşeron bir firmada çalışan Burak Ergin, 2 gün önce Pazaryeri ilçesinde bulunan gübre üretimi yapan bir fabrikaya yemek götürmek üzere 34 RJ 5313 plakalı kamyonetle iş yerinden ayrıldı. Fabrikadan 'yemek gelmedi' diye aranması sonrası yetkililer, Burak Ergin'e cep telefonundan ulaşmaya çalıştı. Ergin'e ulaşılamaması üzerine durum ailesine, polis ve jandarma ekiplerine haber verildi. Bunun üzerine ekipler, Ergin'i aramak için çalışma başlattı.

 Öte yandan Burak Ergin’i görenlerin polis ve jandarma ekiplerine veya 0554 433 68 72 nolu telefona bildirilmesi istenildi. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 13:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKayıp2 Gün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle