YA BOMBA OLSAYDI. EMNİYETTEN BİR FALSO DAHA

Bilecik’te bir apartmanın girişine bırakılan bavul ve çantalar polisi alarma geçirdi.

30 Temmuz 2015 Perşembe 09:53
2183 Okunma
YA BOMBA OLSAYDI. EMNİYETTEN BİR FALSO DAHA

Bilecik’te bir apartmanın girişine bırakılan bavul ve çantalar polisi alarma geçirdi.

 

 

  Olay, Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi'nde yaşandı. Dinçay Apartmanı'nın giriş kapısının içerisinde bulunan 2 adet bavul ve üzerindeki çantalar uzun süre alınmayınca, emniyet ekipleri harekete geçirdi. Apartman sakinleri, sabah saat 10.00’dan beri apartmanın içinde duran çantalardan şüphelenerek emniyete ihbarda bulundu.

 

 

Olay yerine gelen ekipler, apartmanda giriş ve çıkışları engellediler. Kısa süreli araştırma sonucu, çantaların sahibi apartmanda bulundu. Çantaları aşağı bırakan 2 kız, çantaları alarak apartmandan çıktılar. Kızların, apartmanda bulunan arkadaşlarını ziyarete geldiği ve çantalarını asansör olmadığı için aşağıda bıraktıkları tahmin ediliyor.

 

 

 

 Öte yandaş olay yerine gelen ekiplerinin, üzerlerinde herhangi bir koruma olmadan çantaları ellemesi, kameramanın dışarı çıkartılıp sivil vatandaşın olayları izlemesi kameralara yansırken, şüpheli paketin 5 metre ilerisinde ise temizlikçi bir bayanın yerleri silmesi ile ayrı bir detay oluşturdu.

 

 

Son Güncelleme: 30.07.2015 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle