TUTUKLU SAYISI 7'YE YÜKSELDİ

Bilecik'te bir fabrikanın kasasında 5,5 milyon değerinde para, altın, döviz çalınmasıyla ilgili yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Eylül 2022 Pazartesi 11:42
1965 Okunma
TUTUKLU SAYISI 7'YE YÜKSELDİ
banner15

 Bilecik'te bir fabrikanın kasasında 5,5 milyon değerinde para, altın, döviz çalınmasıyla ilgili yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.


 

Olay; 3 Temmuz günü Bilecik'in Söğüt ilçesinde Gökyar Mermer isimli işyerinde meydana gelmişti. Gece saat 01.00 sıralarında iş yerine giren 4 kişi, kasada bulunan 5,5 milyon değerinde 4 adet külçe altın, 1 milyon TL değerinde ziynet eşyası, çeşitli döviz ve çeklerin çalmıştı.

Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay sonrası Bilecik, Bursa, Sakarya ve İstanbul'da 5 bin 800 dakika güvenlik kamerası görüntüsü inceledi. Ardından şahısların İstanbul'da olduğu tespit eden ekipler, 25 Temmuz günü 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenerek, 4 kişi gözaltına alınmıştı. Bu şahımlardan ikisi serbest bırakılırken K.A ve T.A isimli iki şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.



Operasyon derinleşti
Operasyon çerçevesinde devam eden çalışmalar sonucunda suça karıştıkları tespit edilen O.G.A, B.T, V.Ç, E.C. ve D.A isimli 5 şüpheli şahıs daha 'Kasa Operasyonu 2' ile İstanbul'da yakalandı. Şahıslar Söğüt Adliyesinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 05.09.2022 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle