TERS ŞERİTTEN GELEN ARAÇ MOTOSİKLETE ÇARPTI

Bilecik’te ters şeritten gelen hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Nisan 2022 Pazar 16:13
1156 Okunma
TERS ŞERİTTEN GELEN ARAÇ MOTOSİKLETE ÇARPTI

Bilecik’te ters şeritten gelen hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.


Kaza; merkez Rasimbey Caddesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Dedeoğlu Caddesi’nden Futbol Sokak üzeri seyir halinde Duran A. yönetimindeki 11 EP 555 plaka hafif ticari araç, Rasimbey Caddesi istikametinden Dedeoğlu Caddesi istikametine seyir halindeki Muammer E. (55) yönetimindeki 11 ABA 876 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

 Kazada yere düşen motosiklet sürücüsü yaralanırken, yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Son Güncelleme: 17.04.2022 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Düz adam 2022-04-17 21:31:09

O kavşakta tek yön tabelası olmasına rağmen uyan sürücü çok az. Lütfen yola kirpi koyulsun ve ters şeride girmek engellensin. Çünkü bu toplum kurallarla değil cezalarla yönetilmeyi hak ediyor!

Avatar
misafir 2022-04-18 08:55:30

bu adam geçende ana yolda benim önümde kontrolsüz şekilde motor kullanıyordu bende çarpıcaktım nerdeyse Allah korumuş neyse geçmiş olsun trafiğe her önüne gelen çıkmasın lütfen kendine ve bizleri düşünsün saygılar

banner22

resim yükleresim yükle