ŞÜPHELİ ÖLÜM

Bilecik’in Bozüyük İlçe Devlet Hastanesinde santral memuru olarak çalışan Hayrullah Öner (42) evinde ölü olarak bulundu.

18 Ocak 2016 Pazartesi 11:12
3801 Okunma
ŞÜPHELİ ÖLÜM

  Bilecik’in Bozüyük İlçe Devlet Hastanesinde santral memuru olarak çalışan Hayrullah Öner (42) evinde ölü olarak bulundu.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre Devlet Hastanesinde santral memuru olarak çalışan Hayrullah Öner, Çarşı (Fabrika) mahallesindeki evinde ölü olarak bulundu. Babası tarafından gece geç saatlerde odasında hareketsiz halde bulunan Öner için 112 acil sağlık ekipleri olay yerine geldi. Acilen Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırılan Öner, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayrullah Öner’in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Öner’in ani ölümü ailesi ve sağlık personelini yasa boğdu. Cenazesi ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığına defnedildi.

Son Güncelleme: 18.01.2016 11:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKölümŞÜPHELİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle