ÖLÜM HABERİ GELDİ

Bilecik'te dün yaşanan trafik kazasında araç içinde sıkışarak ağır yaralanan infaz ve koruma memuru hastanede hayatını kaybetti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:55
2780 Okunma
ÖLÜM HABERİ GELDİ

Bilecik'te dün yaşanan trafik kazasında araç içinde sıkışarak ağır yaralanan infaz ve koruma memuru hastanede hayatını kaybetti.


Kaza dün; Bilecik-Bozüyük D-650 karayolu Kurtköy yol ayrımına gelemden meydana gelmişti. Karayolunda seyir halinde bulunan 56 AAD 557 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Ali Altunç (56) aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç yol sağ tarafındaki beton bariyerlere çarparak durabildi. Kazada araç içinde yolcu olarak bulunan Muhammet Emin Altunç (49) sıkışarak yaralandı. Yaralı olay yerine sevk edilen AFAD ekip

lerince sıkıştığı yerden kurtarılarak 112 ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ağır yaralı Muhammet Emin Altunç yapılan tüm müdahalece rağmen kurtarılamadı.

Geçici görevlendirmesine gidiyordu
Öte yandan Batman Açık Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz ve Koruma Memuru olarak görev yapan Muhammet Emin Altunç'un, 6 ay geçici olarak görevlendirildiği Yalova A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gittiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle