OLAY ÖNCESİ YAŞANAN KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bilecik'te geçtiğimiz akşam yaşanan ve bir polis memurunun 6 el silahla ateş ettiği, ancak herhangi bir kişinin yaralanmadığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Mayıs 2022 Pazartesi 12:03
2470 Okunma
OLAY ÖNCESİ YAŞANAN KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
banner15

Bilecik'te geçtiğimiz akşam yaşanan ve bir polis memurunun 6 el silahla ateş ettiği, ancak herhangi bir kişinin yaralanmadığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.


Olay geçtiğimiz gün Bilecik'te bir mekân çıkışında meydana gelmişti. Gazipaşa mahallesi Muavenatı İçtimai sokak üzerindeki işletmenin restoran bölümünde aynı masada oturan polis memuru Murat P. ile inşaat işiyle uğraşan Volkan A. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı. Tartışma mekân dışına taşınınca polis memuru Murat P. beylik tabancısıyla Volkan A.'ya 6 el ateş etti. Tabancadan çıkan mermiler park halindeki bir araca ve bir eve isabet etti.

Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, bölge güvenlik şeridi ile kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerini yaptığı detaylı çalışma sonrası sokak hem trafiğe hem de yaya geçişine açıldı. Olay yerine 112 Acil Servis ekibi de yönlendirilirken, silahtan çıkan mermiler şans eseri kimseye isabet etmedi. Polis memuru Murat P. meslektaşları tarafından gözaltına alınırken, öğleden sonra adliyeye sevk edildi. Şahıslar birbirinden şikâyetçi olmazken, polis memuru Murat P. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Olaya karışan polis memuru Murat P. görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.



Yaşanan arbede an ve an güvenlik kamerasına yansıdı
Yaşanan olaylar işletmenin ve dışarıda esnafın iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüler, polis memuru Murat P. masada karşısında oturan ve kadraja girmeyen Volkan A. bir şeyler anlattığı esnada bir anda arbede yaşandı. Kameraya, yaşanan arbede sırasında yan masa oturan çocuk ve diğer şahısların korkulu dakikaları da ayrıca yansıdı. Restoran dışındaki görüntülerde ise yaşanan kovalamacalar ve vatandaşları ateş edildiği alana koşmaları yer alıyor.

Son Güncelleme: 10.05.2022 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şövalye 2022-05-09 13:16:50

İFTİRA DAĞDAN BÜYÜKTÜR.

Avatar
Şövalye 2022-05-09 13:24:25

Kimse devletin verdiği tabanca ile vatandaşa kabadayılık yapıp ateş etmemeli

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle