O SÜRÜCÜ CEZADAN KAÇAMADI

Bilecik'te bir sokağı kapatacak şekilde aracı park ederek başka bir yere giden öğrenci servisi sürücüsü cezadan kaçamadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ekim 2022 Salı 13:01
1363 Okunma
O SÜRÜCÜ CEZADAN KAÇAMADI

Bilecik'te bir sokağı kapatacak şekilde aracı park ederek başka bir yere giden öğrenci servisi sürücüsü cezadan kaçamadı.


 

Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Hacı Hasan Sokak üzerindeki Atatürk İlkokulu'na önüne 11 S 0010 plakalı minibüs sürücüsü Abidin Heybetli, aracını park ederek olay yerinden ayrıldı. Aracını sokağı kapayacak şekilde park eden sürücü diğer sürücülerin dakikalarca beklemesine neden oldu.

Bir de pişkin pişkin öğle saatine 3 saat olmasına rağmen, "Burası okul önü öğlen öğrenci alacağım. Ondan park ettim" diyen sürücüye trafik polisleri 'Park yapmanın ve duraklamanın yasak olduğu noktalara park etmenin ve duraklamaktan 196 TL cezai işlem uyguladılar.
Öte yandan bu sürücünün devamlı bu şekilde bu şekilde aracı park ettiğini söyleyen sokak sakinleri, sürücüye tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 25.10.2022 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
anonim 2022-10-25 14:05:02

maalesef bilecikteki yaşlı şöforlerin çoğu kültürsüz, düşünme kabiliyeti zayıf, bileciki hala kendi köyünden hallice büyük köy olarak gören tabiri caizse dağdan inme hanzovari insanlar!!! genç olanlar da eli iş tutmayan, okumayı beceremeyen pislik yapan faydasız insanlardan oluşuyor maalesef!! hani herkes böyle demiyorum ama %95 i böyle bu kesimin!!!

Avatar
Bilecikli 2022-10-25 18:26:41

Cezalar ve denetimler yetersiz. Sabah öğle ikindi saatlerinde Cumhuriyet Caddesi ve alt sokakları tam bir kaos ortamına dönüyor. Kontrol eden ve yönlendiren yok. Haliyle araç trafiğini geçtim yaya trafiği bile kilit.

Avatar
Vatandaş 2022-10-25 19:14:53

196 tl çok değilmi bırakın 196 tl yi trafikten men edeceksin evet bu şirkete ait araçlar çoğu böyle

banner22

resim yükleresim yükle