MİNİBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 1 YARALI

Bilecik'te otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Aralık 2022 Pazartesi 12:47
766 Okunma
MİNİBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 1 YARALI
banner15

 Bilecik'te otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


 

Kaza; Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Ayhan Ünver Caddesi Alp Sokağı kesişimin meydana geldi. Şehit Ayhan Ünver Caddesinden Stadyum Sokak istikametine seyrin halindeki Vahdettin U. yönetimindeki 11 M 0012 plakalı minibüsü ile Alp Sokak'tan Kayhan Sokak istikametine seyir halinde Ayşe Serab A. (52) yönetimindeki 26 AAZ 691 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan Ayşe Serab A., 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
münübüscü 2022-12-19 19:51:28

siz münübüscülere düşmanımısınız size trafik resim ve bilgileri veriyor ben savcılığa şikayette bulunayım da bakalım kim veriyormuş savcılık bulsun bilgi ve resimleri

Avatar
012 2022-12-20 16:36:02

012 plakalı minibüsün şoförü çok fazla kural ihlali yapıyor zaten, birilerinin canını yakmadan tüm minibüs şoförleri kontrolden geçirilmeli, ara ara denetim yapılmalı, aracı kullananların yetki belgesinin olup olmadığı sorgulanmalı...

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle