MARKETLERDE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ YAPILDI

Bilecik Ticaret İl Müdürlüğü, son günlerde kamuoyuna yansıyan haksız fiyat artış iddialarına karşı harekete geçti. Müdürlük tarafından oluşturulan özel ekip, marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimlerinde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Kasım 2022 Cuma 10:57
151 Okunma
MARKETLERDE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ YAPILDI

 Bilecik Ticaret İl Müdürlüğü, son günlerde kamuoyuna yansıyan haksız fiyat artış iddialarına karşı harekete geçti. Müdürlük tarafından oluşturulan özel ekip, marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimlerinde bulundu.


 

Bilecik İl Ticaret Müdürü Şinasi Balta başkanlığındaki ekip, bugün Bilecik’teki marketlere yönelik fahiş fiyat artışı ve etiket denetimini yaptı.

Ekipler, marketlerde, sebze ve meyve, temel gıda ürünleri ile temizlik ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç maddelerine yönelik fiyatları inceledi.

Denetimlerde, ürünün etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığına, etiket ve künye bilgileri ile indirimli ürünün indirimden önceki fiyatına bakıldı. Ekipler, rastgele seçtikleri ürünleri kasaya götürerek fiyat karşılaştırması yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle