KONTROLDEN ÇIKAN TRAKTÖR DEVRİLDİ

Bilecik'te seyir halinde kontrol çıkan traktör ağaca çarparak devrildi. Kazada traktör sürücüsü yaralandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Ekim 2021 Çarşamba 10:36
742 Okunma
KONTROLDEN ÇIKAN TRAKTÖR DEVRİLDİ
banner15

Bilecik'te seyir halinde kontrol çıkan traktör ağaca çarparak devrildi. Kazada traktör sürücüsü yaralandı.


Alınan bilgilere göre Bilecik'in Yenipazar ilçesine bağlı Esenköy Tekececiler Mahallesinde seyir halindeki 11 AU 537 plakalı traktör sürücü A.Y. bir anda aracın hakimiyetinin kaybetti. Kontrolden çıkan traktör bir ağaca çarparak, devrildi. Kazada sürücü yaralanırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Yenipazar İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan sürücü traktörde rops demiri olmasından dolayı kazayı yaralanarak atlattı. Jandarma traktör sürücülerini uyararak, "Traktör kazalarında güvenlik çerçevesi devrilmelerde yaşam boşluğu oluşturarak traktör altında kalma/ezilme olaylarını en aza indirerek ölümleri engellemektedir. Bu kazada güvenlik çerçevesi rops demiri hayat kurtarmıştır" denildi.

Son Güncelleme: 06.10.2021 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle