KAZALARA DUBALI ÖNLEM

Bilecik'te defalarca trafik kazasının meydana geldiği bölgeye belediye ekiplerince dubalı çözüm bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Aralık 2021 Perşembe 16:17
293 Okunma
KAZALARA DUBALI ÖNLEM
banner15

Bilecik'te defalarca trafik kazasının meydana geldiği bölgeye belediye ekiplerince dubalı çözüm bulundu.


Bilecik merkezde bulunan kavşakta defalarca kaza meydana geldi. İhlas Haber Ajansı tarafından en son servis edilen 'Kaza Kavşağında Yine Kaza' başlıklı haberinin ardından Bilecik Belediyesi harekete geçti.  Atatürk Bulvarı, Tevfikbey ile Cumhuriyet caddelerini birbirine bağlayan 'Kaza Kavşağı' olarak adlandıran bölgeye Bilecik Belediyesi'ne bağlı ekiplerce kazaları önlenmesi amacıyla duba çalışması yapıldı.

Kazaların, kenarda bulunan araçların görüşü kapatması sonrasında meydana geldiğini tespit eden ekipler tarafından duba çalışması yapıldı. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından atam not alırken, söz konusu kavşakta araçların hızlarının kesilmesi ile de kazaların önüne geçilebileceğini savundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle