JANDARMADAN DENETİM

Bilecik’te okulların çevresinde öğrencilerin güvenliği nedeniyle denetim yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Eylül 2022 Perşembe 12:29
167 Okunma
JANDARMADAN DENETİM

 Bilecik’te okulların çevresinde öğrencilerin güvenliği nedeniyle denetim yapıldı.


 

Bilecik’te okulların açılmasıyla birlikte çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik olarak okulların çevresinde emniyet ve jandarma ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi.


 

Geleceğin teminatı olan çocukların mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, güvenli bir ortamda gelişimlerini ve eğitimlerini sürdürmeleri, eğitimlerini sürdürdükleri okulların çevresinde bulunan yerlerin daha huzurlu ve güvenli hale getirilmesi amacına yönelik olarak ekipler tarafından denetim yapıldı.


 

Çocukların korunmasına yönelik yapılan denetlemede; 213 okul çevresi, 31 yurt çevresi, bin 76 şahıs, 165 işyeri, 36 metruk bina, 364 aracın denetimi emniyet ve jandarma ekipleri tarafından yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle