İŞ KAZASINDA KOLU KOPTU

Bilecik’in Pazaryeri ilçesindeki bir seramik fabrikasında meydana gelen iş kazasında fabrika çalışanının kolu koptu.

22 Aralık 2016 Perşembe 15:15
8233 Okunma
İŞ KAZASINDA KOLU KOPTU

  Bilecik’in Pazaryeri ilçesindeki bir seramik fabrikasında meydana gelen iş kazasında fabrika çalışanının kolu koptu.  

 

 

 Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Pazaryeri ilçesindeki bir seramik fabrikasında meydana gelen iş kazasında Bahri Uyanık (46) isimli fabrika çalışanı, gece vardiyasında çalışırken kolunu banda kaptırdı. Durumu fark eden iş arkadaşlarının olayı haber vermesiyle birlikte olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Uyanık’ın kolu sıkıştığı yerden kurtarılarak Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bozüyük Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan müdahalenin ardından Uyanık, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tıp Fakültesinde de yapılan tüm müdahalelere rağmen Uyanık’ın kolu kesilmek zorunda kaldı. Uyanık’ın tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 Öte yandan Bahri Uyanık isimli fabrika çalışanının yaklaşık 1,5 yıl evvel yine aynı fabrikada bir iş kazası daha geçirdiği ve sol tarafından ciddi şekilde yaralandığı ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 22.12.2016 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle