İRAN’DAN YOLA ÇIKTI, 10 AYDA 17 BİN 850 KİLOMETRE YOL YAPTI

İran’ın Şiraz kentinden 10 ay önce bisikletiyle yola çıkan Amir Milan, 17 bin 850 kilometrelik yolculuğun sonunda Bilecik’e ulaştı.

07 Haziran 2017 Çarşamba 10:36
664 Okunma
İRAN’DAN YOLA ÇIKTI, 10 AYDA 17 BİN 850 KİLOMETRE YOL YAPTI

  İran’ın Şiraz kentinden 10 ay önce bisikletiyle yola çıkan Amir Milan, 17 bin 850 kilometrelik yolculuğun sonunda Bilecik’e ulaştı.

 

 

  Milan'ı, Osmanlı Devletinin kurulduğu topraklar olan Bilecik’te, Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz ve Bilecik Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan karşıladı. Kendisine İstanbul’dan katılan arkadaşı Ferzane Behrami'nin de eşlik ettiği Amir Milan, Bilecik Belediyesi bahçesindeki tarihi Saat Kulesi önünde mola verdi. Yavuz ve Bircan, İranlı misafirleriyle sohbet edip kendilerine Bilecik’e özgü çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

 

 “15-20 ülkeden toplamda 45 kadar misafir ağırladık”

 

  Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, bisikletli arkadaşları ve Bilecik’i temsilen misafirleri ağırladıklarını belirterek, “Bu zamana kadar yaklaşık 15-20 ülkeden toplamda 45 kadar misafir ağırladık. Yeni gelen misafirlerimiz İran’dan. İran’ın Şiraz kentinden geliyorlar. Arkadaşımız Amir tüm Avrupayı dolaşarak, İstanbul’dan buraya geliyor. Bu zamana kadar 17 bin kilometre yol yapmış, diğer arkadaşımız İstanbul’dan yola çıkmış, İran’a gidiyor.

 

 

 10 aydır Amir bey yollardaymış. Bilecik’in doğasını ve yapılarını çok beğenmişler. Bizi bu konuda tebrik ediyorlar, böyle bir şehirde yaşadığımız için. Çok sevindirici, çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz diyorlar. Turlarının amacı, dünya kültürünü, gittikleri ülkelerin kültürlerini öğrenmek için yola çıkmışlar.

 

 

 Amaçları bu. Biz de Bilecik'te en iyi şekilde ağırlayacağız, misafir edeceğiz. Tatlarımızı, doğamızı, kültürümüzü ve tarihimizi öğretmeye çalışacağız arkadaşlarımıza. Bilecik Belediyesiyle ortaklaşa misafirlerimizin yemek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Onlara ufak olarak ayvan lokumu, kupa, anahtarlık, Bilecik’i temsilen hediyelerimizi de takdim ediyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 07.06.2017 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle