İNTİHAR ETMEK İSTEYEN ŞAHSI EŞİ İKAN ETTİ

Bilecik'te eşiyle sorunları olduğu iddia edilen bir kişi 5 katlı bir binanın en süt katındaki bir cama çıkarak intihara yöneldi. Şahıs eşi gelince intihardan vazgeçti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Eylül 2021 Pazartesi 12:45
2120 Okunma
İNTİHAR ETMEK İSTEYEN ŞAHSI EŞİ İKAN ETTİ
banner15

Bilecik'te eşiyle sorunları olduğu iddia edilen bir kişi 5 katlı bir binanın en üst katındaki bir cama çıkarak intihara yöneldi. Şahıs eşi gelince intihardan vazgeçti.


Olay dün akşam İstiklal Mahallesi Ali Rıza Özkay Caddesi üzerinde meydana geldi. Eşi ile arasında sorunları olduğu iddia edilen Mustafa D. isimli vatandaş, 5 katlı binanın en üst katındaki bir cama oturarak,ayaklarını aşağı sallandırdı.

Şahsı gören şahıslar durumu hemen 112'yi arayarak haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede şahsın olası intihar için itfaiye ekipleri hava yastığı açarken, Mustafa D.'yi vazgeçirmek için ikna çabaları başladı.

İkna çabaları sonuçsuz kalınca Mustafa D.'nin eşi olay yerine getirildi. Eşinin iknası ile intihardan vazgeçirilen Mustafa D. binadan indirilirken, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Son Güncelleme: 13.09.2021 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle