İHH ARAMA KURTARMA EKİBİ EVİNE DÖNDÜ

Bartın, Sinop, Kastamonu'daki sel felaketiyle Bilecik İnsani Yardım Derneği (İHH) Bilecik Şubesinden bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri, çalışmaların bitmesinin ardından evlerine döndü. Arama Kurtarma Başkanı Serhat Seymen “Kaybolan çocukları ve aileleri kendi evlatlarımızdan ve ailelerimizden ayırt etmeyerek, özveri ile çalıştık elimizden geleni yaptık” dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Ağustos 2021 Cumartesi 15:51
190 Okunma
İHH ARAMA KURTARMA EKİBİ EVİNE DÖNDÜ

Bartın, Sinop, Kastamonu'daki sel felaketiyle Bilecik İnsani Yardım Derneği (İHH) Bilecik Şubesinden bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri, çalışmaların bitmesinin ardından evlerine döndü.

 

Arama Kurtarma Başkanı Serhat Seymen “Kaybolan çocukları ve aileleri kendi evlatlarımızdan ve ailelerimizden  ayırt etmeyerek, özveri ile çalıştık elimizden geleni yaptık” dedi. 

  Geçtiğimiz günlerde Muğla Köyceğiz’deki yangının sonlanmasının ardından sel felaketi haberini alan İHH Bilecik Arama Kurtarma Ekibi sel felaketinin yaşandığı Kastamonu Özlüce köyü, Yunusköy ve Sinop Ayancık’ta  toplam 8 gün aralıksız arama kurtarma çalışmalarına destek verdi.

Canla başla sel zedelerin yaralarını saran 5 kişilik ekip, akşam saatlerinde Bilecik'e döndü.

Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketi sonrası büyük kayıpların yaşandığı noktalarda arama kurtarma çalışmalarına destek veren ekipler yüzlerce kişinin güvenli bölgeye tahliyesini sağladı.

  Ekipte görev yapan İHH Arama Kurtarma Başkanı Serhat Seymen, “Elimizden geleni yaptık, kaybolan çocukları ve aileleri kendi evlatlarımızdan ve ailelerimizden  ayırt etmeyerek özveri ile çalıştık elimizden geleni yaptık” dedi.

Son Güncelleme: 21.08.2021 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle