GÜLÜMBE RAMPASINDA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Bilecik'te 2 tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Mart 2024 Cumartesi 16:47
1518 Okunma
GÜLÜMBE RAMPASINDA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Bilecik'te 2 tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.


 

Kaza, Bilecik-Vezirhan karayolu Gülümbe rampalarında meydana geldi. Bilecik'ten Osmaneli istikametine seyir halindeki 54 AL 759 plakalı tır sürücüsü Yasin Y., Gülümbe rampalarında direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç yan yatarak bayır aşağı kaymaya başladı. Kayan tırın dorsesi karşı yönden gelen İbrahim Cumhur Karagülle idaresindeki 11 EL 520 plakalı tıra çarptı. Kazada İbrahim Cumhur Karagülle olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı sürücü olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


 

Hayatını kaybeden İbrahim Cumhur Karagülle cansız bedeni savcının incelemesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine morguna kaldırılacağı öğrenildi.


 

Öte yandan, olay yerine Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile karayolları ekipleri yönlendirildi.

Son Güncelleme: 16.03.2024 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2024-03-17 14:49:10

Kimse kaza yapmak istemez ama bu silobaslar milletin canına kast ediyor sefer başı para aldıkları için hız hız iki kere üstüme yattılar Yenişehir yolunda . Allah Rahmet Eylesin

banner22

resim yükleresim yükle