GÖLETTE DÜŞEN ARAÇ İÇİNDEN KARI KOCANIN CESEDİ ÇIKTI

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde göletin içine düşen araçtan karı kocanın cesedi çıktı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Mart 2021 Perşembe 20:29
4685 Okunma
GÖLETTE DÜŞEN ARAÇ İÇİNDEN KARI KOCANIN CESEDİ ÇIKTI
banner15

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde göletin içine düşen araçtan karı kocanın cesedi çıktı.

  Olay, Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Üyük köyünde meydana geldi. Kum ocağı için kullanılan ve daha sonradan su birikintisine dönüşen gölette araç ile suyun üzerinde bir erkek cesedi gören köylüler durumu hemen jandarmaya bildirdi.

 Olay yerine gelen ekipler durumu AFAD'a bildirirken, olay yerine gelen ekipler bir bot yardımıyla bir erkek cesedine ulaştı. Daha sonra araç içinde başka bir şahsın olabileceğini değerlendiren ekipler hemen vinç çağırdı. Vinç yardımı ile su birikintisinden çıkarılan araç içinde bir de kadın cesedine ulaşıldı.

Jandarma ekipleri kısa süreli bir araştırma ile cesetlerin Kıymet (47) ve Cemalettin (49) Öztürk çiftine ait olduğu bilgisine ulaştı.

Gölpazarı Cumhuriyet Savcısı olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından çiftin cansız bedeni Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 18.03.2021 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle