FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bir taş ocağında meydana gelen iş kazada bir işçi öldü.

08 Nisan 2015 Çarşamba 12:58
4686 Okunma
FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bir taş ocağında meydana gelen iş kazada bir işçi öldü. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Gölpazarı Gökçeler Köyü Hasan Dağı eteklerinde bulunan bir taş ocağı şirkete ait taş ocağında meydana gelen kazada Erol Uğur (38) hayatını kaybetti. Taş ocağında çalışan işçiyi kanlar içinde yerde gören arkadaşları durumu hemen 112’ye haber verdiler. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri Erol Uğur cansız bedeni ile karşılaştı. Merhumun naaşı 112 Ambulansı ile Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Firma yetkilileri kademe çalışan işçinin düşme sonucu öldüğü belirtirken, Gökçeler köyü sakinleri ise, dinamit patlaması sesi geldikten sonra taşocağına ambulansın geldiğinin iddia ettiler.

 

 

 

  Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattırken, yetkililer merhumun yüzünün tanılmaz halde olduğunu bildirdiler.

Son Güncelleme: 08.04.2015 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle