FECİ KAZA! DERE YATAĞINA UÇTU 13 YARALI

Bilecik'te kontrolden çıkan ve dere yatağına düşen minibüsteki 13 kişi yaralandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Mart 2023 Pazartesi 11:19
1507 Okunma
FECİ KAZA! DERE YATAĞINA UÇTU 13 YARALI
banner15

Bilecik'te kontrolden çıkan ve dere yatağına düşen minibüsteki 13 kişi yaralandı.


Alınan bilgilere göre; Eskişehir'den İstanbul istikametine seyir halinde olan 34 LAM 907 plakalı minibüsün sürücüsü İsa Kaşık, Bilecik merkez Kuyubaşı köyü sınırları içinde aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç dere yatağına düştü. Kazada, sürücünün yanı sıra araçta yolcu olarak bulunan Ayşe B., Murat E., İsmail B., Şinasi Y., Rabia Y., Meryem Y., Ünal G., Ayşegül G., Yaşar B., Fatma Y., Zeynep Y. ve Zehra G. yaralandı. Dere yatağında asılı kalan araç içinde bulunan ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından Bilecik Bozüyük'teki hastanelere sevk edildi.


Yaralıların hayatı tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Son Güncelleme: 13.03.2023 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle