ESKİ EŞİ SİLAHLA ÇOCUKLARININ OLDUĞU EVİ BASTI

Bilecik'te eski eşinin yaşadığı eve gelen silahlı kişi, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Kasım 2023 Pazartesi 11:38
805 Okunma
ESKİ EŞİ SİLAHLA ÇOCUKLARININ OLDUĞU EVİ BASTI

Bilecik'te eski eşinin yaşadığı eve gelen silahlı kişi, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.


 

Edinilen bilgiye göre, eşinden boşanan M.N. isimli şahıs, Bilecik Beşiktaş Mahallesi Çiftlik Sokak'taki bir apartmanda yaşayan eski eşi, çocukları ve kayınvalidesinin bulunduğu daireye geldi. Eski eşinin elindeki silahı fark eden kadın, hızlı bir şekilde çocuklarını ve annesini alarak başka odaya kendilerini kilitledi. Durumu polis ekiplerine bildirmesinin ardından ekipler kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye merdiveni ile 4. kata çıkan ekipler, balkondan kadını, çocuklarını ve kadının annesini tahliye etti. Ekipler tarafından uzun uğraşlar sonucu ikna edilen M.N. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Son Güncelleme: 06.11.2023 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 2023-11-06 18:51:54

Boşanan erkeklerin çoğu hem evliyken eşine, çocuklarına huzur vermiyorlar hem de boşanmayı gururlarına yediremiyorlar. Kadınlar insan değil çünkü!

banner22

resim yükleresim yükle