DUYARSIZ SÜRÜCÜ TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

Bilecik'te, sokak üzerine gelişigüzel park edilen bir araç trafiği felç etti.

12 Mart 2017 Pazar 14:26
3876 Okunma
DUYARSIZ SÜRÜCÜ TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

 Bilecik'te, sokak üzerine gelişigüzel park edilen bir araç trafiği felç etti.

 

 

 

 

 Bilecik Belediyesine ait Fen İşleri Müdürlüğü bağlı ekipler, bir binanın kanalizasyon çalışması yapmak için inşaatın bulunduğu Gazipaşa Mahallesi Kurtul Sokağı güvenlik şeridi çekerek trafiğe kapadı. Bu esnada kapalı sokağın girişine gelişigüzel park edilen 81 GD 585 plakalı hafif ticari araç, hafriyatı almaya gelen kamyonun sokağa girmesini engelledi.

 

 

 Çaldığı korna ile sürücüye sesini duyurmaya çalışan kamyon sürücüsü, dakikalarca bekledikten sonra son çareyi polis ekiplerini arayarak buldu. Aracın bulunduğu yere gelen trafik ekipleri sürücüye cep telefonundan ulaşarak bulunduğu yerden çekmesini istedi. Aracının başına gelen sürücü görevlilerden özür dileyerek, aracını bulunduğu yerden çekti.

Son Güncelleme: 12.03.2017 14:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTRAFİKSokakPark
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle