ÇÖP KAMYONU DEŞHET SAÇTI

Bilecik'te seyir halinde orta refüjü aşarak karşı şeride geçen çöp kamyonunun çarptığı otomobildeki 2 kişi yaralandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Nisan 2022 Pazartesi 16:12
2093 Okunma
ÇÖP KAMYONU DEŞHET SAÇTI
banner15

Bilecik'te seyir halinde orta refüjü aşarak karşı şeride geçen çöp kamyonunun çarptığı otomobildeki 2 kişi yaralandı.


Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez İstasyon Mahallesi TOKİ rampalarında seyir halindeki Pazaryeri Belediye ait 34 UH 7904 plakalı çöp kamyonu sürücü Ahmet Arslantaş (58), bir anlık dalgınlık sonucu aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç orta refüjü geçerek, karşı yönden gelen Yaşar Kızılkaya (70) idaresindeki 34 ZB 2813 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan Emine Kızlkaya (29) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada otomobil kullanılmaz hala gelirken, çöp kamyonu ise çekici yardımıyla yol kenarına çekildi.

Araçların kaza yerinden çekilmesiyle Bilecik-Bozüyük karayolu trafiğe açıldı. Bu esnada karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Son Güncelleme: 04.04.2022 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kıvırcık 2022-04-04 21:04:01

Araç kullanma yaşı olduğu gibi ehliyetin geri alınma zamanı da önemli

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle