CİNAYET ZANLILARI ADLİYE'YE GETİRİLDİ

Bilecik’te bulunan üvey kardeşlerini Van'dan gelerek öldürdükleri iddia edilen 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Ekim 2022 Cuma 16:35
3978 Okunma
CİNAYET ZANLILARI ADLİYE'YE GETİRİLDİ
banner15

Bilecik’te bulunan üvey kardeşlerini Van'dan gelerek öldürdükleri iddia edilen 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.


 

Alınan bilgilere göre olay, İsmetpaşa Mahallesi Hilaliahmer Sokak’ta meydana geldi. Van’dan Bilecik’e gelen kardeşler Azad S. (28), Yunus S. (32), Abdülmelik S. (24) ve Fırat S. (19) ile üvey kardeşleri Baran S. arasında aile içi mesele nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda 4 kardeş, Baran S.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Ağır yaralanan Baran S., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan Baran S., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan çalışma sonrasında polis ekipleri tarafından 4 üvey kardeş gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Azad S., Yunus S., Abdülmelik S. ve Fırat S. hastanedeki kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 14.10.2022 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adsız 2022-10-15 08:31:30

Şimdi bu adamlar planlayıp birbirlerine yardım ediyor ve insan öldürüyorlar bizim adaletimiz bu canileri aramıza mı salıyor bu nasıl bi kafadır ya 1 i hangi cezayı alıyorsa diğerleri de aynı cezayı alsın adaletini sevdiğim dünyası..

Avatar
Misafir 2022-10-16 01:10:09

Bu tarz olaylar resmi mercilerden bilgi gelmeden suçlayıcı nitelikte haber yapılmamalı. İnsanları tahrikten kaçınılmalı.

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle