ÇARŞI İZNİNE ÇIKAN ASKER ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Bilecik'te çarşı iznine çıkan askerler Ramazan günde alkol alarak ortalığı birbirine katınca şikayet üzerine olaya polis müdahale etti.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 10:13
4968 Okunma
ÇARŞI İZNİNE ÇIKAN ASKER ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Bilecik'te çarşı iznine çıkan askerler Ramazan günde alkol alarak ortalığı birbirine katınca şikayet üzerine olaya polis müdahale etti.

 

 

  İddialara göre, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında vatani görevini sürdüren Hacı K. isimli acemi asker çarşı izninde alkol alarak ortalığı birbirine kattılar. Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde askerlerin kavga ettiğini dair ihbarı değerlendiren polis ekipleri askerlerin yanına geldi. Hacı K. isimli askerin ayakta güç durmakta zorlanan askeri ve yanındaki arkadaşlarını gerekli uyarılarda bulundular.

 

 

 Bunun üzerine askeriyeye doğru yola çıkan askerler cadde sonunda vatandaşlar ile tartışmaya başladılar. Bu tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu ekipler sarhoş olan ve çevreye saldıran Hacı K isimli askeri ekip otosuna bindirmek istedi. Bu sırada arkadaşını vermek isteyen diğer askerler ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı.

 

 

 Sarhoş acemi asker, ekipler tarafından gözaltına alınarak kontroller üzerine Bilecik Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan tahliller sonrası içkili olduğu belirtilen acemi askerler, inzibatlara teslim edildi.

 

 

 Vatandaşlar ise, her hafta sonu askerlerin olay çıkardığını belirterek, yetkililerinin askerleri çarşıya bırakıp arkalarından kontrol etmediklerini iddia ettiler. Ayrıca, askerlerin Hamsu Köprüsü altında ve köprü yanında bulunan yürüyüş yolunda bu tür maddeler aldıkları belirtildi.

 

 

Son Güncelleme: 06.07.2015 10:13
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAskerİçkiKAVGA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle