BU ARAÇTAN BURNU BİLE KANAMADAN KURTULDU

Bilecik'te kontrolden çıkarak su kanalına giren otomobilde şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Eylül 2022 Pazartesi 11:57
839 Okunma
BU ARAÇTAN BURNU BİLE KANAMADAN KURTULDU

 Bilecik'te kontrolden çıkarak su kanalına giren otomobilde şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.


 

Alınan bilgiye göre, Bilecik'te İstasyon Mahallesi istikametine seyir halindeki 11 EL 883 plakalı otomobil sürücü, Akasya Altı mevkiine geldiğinde aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil yolun sağ tarafında bulunan su kanalına girdi. Meydana gelen kaza kullanılmaz hale gelirken, şans eseri ölen veya yaralan olmadı.


 

Kaza nedeniyle İstasyon mahallesi istikametine yol tek şeritten verilirken kazalı aracın olay yerinden çekilmesi sonrası yol normale döndü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAHİPSİZ MEMLEKETİM 2022-09-05 15:30:32

Bu yol ve gülümbe rampaları yenişehir yolu hep tehlikeli neden hala bir önlem alınmaz anlamış değilim bir yerde ayda 3 kere kaza oluyorsa özelliklede tek taraflıysa yolda mutlak bir problem vardır yetkililer uyuyo sanırım kimse çıkıpta araştırmıyor lütfen Bilecik halkı olarak bu 3 yolu cimer e şikayette bulunalım arkadaşlar ne kadar toplu yazarsak o kadar iyi Tek düzgün yol bozüyük yolu yazıcaktım malesef 1 2 ay oda iptal tek şerit 2 saat yolda bekliyoruz ne bi tuvalet ihtiyacı ne birşey hastası olan var bu yollarımız bize çok çektirdi ara mahalleler desek toz çamur evde hava almak için camlarımızı açamıyoruz

banner22

resim yükleresim yükle