BOŞANDIĞI EŞİ VE ERKEK ARKADAŞINI BACAKLARINDAN VURDU

Bilecik’te 5 yıl önce boşandığı boşandığı eşi ve erkek arkadaşını bacaklarından vurdu

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Mart 2023 Pazar 02:20
2017 Okunma
BOŞANDIĞI EŞİ VE ERKEK ARKADAŞINI BACAKLARINDAN VURDU
banner15
banner18

Bilecik’te 5 yıl önce boşandığı boşandığı eşi ve erkek arkadaşını bacaklarından vurdu.


Olay Bilecik merkez İsmetpaşa Mahallesi Hadi Arıncı Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde 5 yıl önce boşandığı Ümran Ü., beraberinde arkadaşı Metehan Y. ile sokakta yürürken karşılaştığı Ahmet K. arasında tartışma yaşandı. Tartışma sonucu Ahmet K. yanında taşıdığı silahı çıkartarak Ümran Ü. ile Metehan Y.’nin bacaklarına ateş ederek, olay yerinden kaçtı.

Yaralılardan Metehan Y. bir vatandaş tarafından otomobille, Ümran Ü. İse olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin sonrası Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, Ümran Ü.’nün ameliyata alındığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüpheli Ahmet K.’yi kısa sürede yakaladı.
Öte yandan olay yerinde çok sayıda kovan ele geçirildi.

Son Güncelleme: 12.03.2023 02:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle