BİLECİK’TE SİLAHLI YARALAMA OLAYINA KARIŞAN 4 KİŞİ

Bilecik'te dün gece bir kişinin silahla bacağından yaralanmasıyla sonuçlanan olaya karışan 4 kişi tutuklandı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
08 Kasım 2021 Pazartesi 21:26
1683 Okunma
BİLECİK’TE SİLAHLI YARALAMA OLAYINA KARIŞAN 4 KİŞİ
banner15

Bilecik'te dün gece bir kişinin silahla bacağından yaralanmasıyla sonuçlanan olaya karışan 4 kişi tutuklandı.  


  Olay dün gece Bilecik merkeze bağlı İstasyon Mahallesi ile Aşağıköy arasındaki Devlet Demiryollarına ait köprü altında meydana geldi. Alınan bilgilere göre; içki içen 5 kişilik bir arkadaş grubu içindeki O.B. ile C.Ş.A. arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Şahılar birbirlerine silah çekerken ateş ettiler.

C.Ş.A.'nin silahından çıkan mermi herhangi bir kişiye isabet etmezken, O.B.'nin silahından çıkan mermiler C.Ş.A.'nin ayağına isabet etti. Yaralanan şahıs olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


  Olay ilgili O.B.'nin aynı sıra I.K., O.K. ve C.A. de gözaltına alındı. Şahıslar, emniyetti sorgusunun ardından Bilecik Adliye Sarayı'na sevk edildi. O.B. de kendisine silah çektiği ve ateş ettiği gerekçesiyle C.Ş.A. şikâyetçi olurken, sağlık durumu iyi olan yaralı şahıs adliyeye ambulansla getirildi. 5 kişi çıkarıldığı mahkemede, ayağından vurulan şahıs C.Ş.A. serbest kalırken, O. B.'nin aynı sıra I.K., O.K. ve C.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 Öte yandan C.Ş.A.'nin bir kurşun bacağına isabet ederken, 1 kurşun da sıyırmıştı. 

Son Güncelleme: 08.11.2021 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle