BİLECİK'TE GÖRÜNMEZ KAZA

Bilecik’te evinin tamir etmek için kurduğu iskeleden düşen vatandaş hayatını kaybetti, olay sırasında yanında olan eşi ise yaralandı.

30 Mayıs 2015 Cumartesi 07:16
2413 Okunma
BİLECİK'TE GÖRÜNMEZ KAZA
banner15

 Bilecik’te evini tamir etmek için kurduğu iskeleden düşen vatandaş hayatını kaybetti, olay sırasında yanında olan eşi ise yaralandı.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Bilecik merkez Selöz Köyü’nde oturan Ali Taşçı (59) evini tamir etmek için kurduğu iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybetti. Kış aylarında Bursa’da, yazları ise Bilecik'teki köyünde yaşayan Ali Taşçı, evin dış cephesinin tamiri için iskele kurarak çalışmaya başladı. Bu sırada yanına gelen eşi Fatma Taşçı’nın ağırlığına dayanamayan iskele çöktü. Çöken iskele ile birlikte Ali Taşçı yere, eşi Fatma Taşçı ise o sırada iskelenin altında duran Pakize Çam yönetimindeki 34 EF 5962 plakalı otomobilin bagaj kapağının üzerine düştü. 

 

 

 Yere düşerek ağır yaralanan Ali Taşçı ve eşi, otomobil sürücüsü tarafından olay yerinden Bilecik Devlet Hastanesine götürüldü. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yolda denk gelmesi üzerine ağır yaralı Ali Taşçı ambulansa alındı. Taşçı, kaldırıldığı Bilecik Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede tedavisi süren eşi Fatma Taşçı’nın sağlık durumunun, çekilen filmlerin sonuçlarına göre netlik kazanacağı bildirildi.

 

 

 Ayrıca, kaza sırasında otomobilin o esnada yolun dar olmasından dolayı karşıdan gelen traktörü beklediği belirtildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili inceleme ve soruşturması sürüyor.

 

 

Son Güncelleme: 30.05.2015 07:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle