BİLECİK'TE TRAFİK IŞIKLARINDA 3 ARACIN KARIŞTIĞI KAZA

Bilecik'te 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.   

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
29 Nisan 2022 Cuma 12:59
1389 Okunma
BİLECİK'TE TRAFİK IŞIKLARINDA 3 ARACIN KARIŞTIĞI KAZA

Bilecik'te 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.   

Alınan bilgilere göre; Bilecik kent merkezinden sanayi istikametine seyir halindeki 07 NGM 49 plakalı otomobil, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi karşısındaki trafik ışıklarına geldiğinde yavaşladı.

Bu esnada otomobile, aynı istikamette seyir halinde bulunan 10 AAZ 418 plakalı hafifi ticari araç arkadan çarptı, bu araca da arkasından seyreden 11 T 3513 plakalı ticari taksi çarptı.

Kaza araçlarda maddi hasar meydana gelirken, şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem 2022-04-29 17:53:57

Olay biraz farklı oldu. Antalya plakalı otomobil ışıklarda sarı yanarken kazık frenle durdu. Araç takip mesafesi bozulan araç arkadan çarptı. Kaza sonrası antalya plakalı aracın sahibi aracında hasar bile yokken hüngür hüngür çocuk gibi ağladı. Ticari taksi araçta ciddi hasar var. Allah kaza bela vermesin.

Avatar
Mağdur 2022-04-29 23:13:23

Çünkü orda yanan ışıkta bir problem var. Her yerde yeşilden sarıya geçince önce yeşil bi kaç defa yanıp sönerken orada yeşilin sönmesi aniden oluyor ve direk sarıya geçip kırmızya dönüyor. Tahminimce bilerek yapılmış ve insanlar tuzağa düşüp ceza kesilsin düşüncesi ile yapılmış. Bilecikte buna dur diyecek ve insanlara sahip çıkacak bir büyük maalesef yok.

Avatar
Anonim 2022-05-05 01:37:07

Erdem bey boş muhabbet yapmayalım

banner22

resim yükleresim yükle