BİLECİK'TE SİLAH ARDI ARDINA PATLADI

Bilecik'te bir mekan çıkışında aynı masada oturan 2 şahsın içeride başlayan tartışması mekan dışına taşınca, silah ardı ardına patladı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
05 Mayıs 2022 Perşembe 12:10
3229 Okunma
BİLECİK'TE SİLAH ARDI ARDINA PATLADI

 Bilecik'te bir mekan çıkışında aynı masada oturan 2 şahsın içeride başlayan tartışması mekan dışına taşınca, silah ardı ardına patladı.


Alınan bilgilere göre dün gece Gazipaşa Mahallesi Muavenatı İçtimai Sokak üzerinde bir mekanda aynı masada oturan  M. P. ile inşaat işiyle uğraşan V. A. arasında nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı. Tartışma mekan dışına taşınınca M. P. belindeki tabancısıyla V. A.'ya 6 el ateş etti.

Tabancadan çıkan mermiler park halindeki bir araca ve bir eve isabet etti. Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, bölge güvenlik şeridi ile kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerini yaptığı detaylı çalışma sonrası sokak hem trafiğe hem de yaya geçişine açıldı.

Olay yerine 112 Acil Servis ekibi de yönlendirilirken, silahtan çıkan mermiler şans eseri kimseye isabet etmedi. M. P. olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alınırken, öğleden sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 05.05.2022 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-05-05 12:38:11

Şehrin göbeğinde bu nekana izin veren ve mekanı açanlar orda dökülen her damla kandan sorumludur.Yazilan her vebal onlara da yazılır inşAllah. Kavganın olmadığı akşam yok orda her akşam ayrı bir olay

Avatar
Habercilik böyle olmaz 2022-05-05 12:57:42

Kurşunun hangi eve hangi otomobile zarar verdiği gösterilmelidir habercilikte görüntü videodaki gibi 144p olmaz haberin saati detayı küçük bir yazıyla en sona konulur aynı fotoğraf hem kapakta hemde içerikte olmaz saymakla bitmez...

Avatar
Vatandaş 2022-05-05 13:35:24

O işletmede kaçıncı bu rahatsız oluyoruz mahalleli olarak

Avatar
Bilecikli 2022-05-05 14:45:30

Sözü edilmeyen işletmenin önünde kaçıncı vukuat ben sayısını bilmiyorum. İşletmeci ve yetkililer ne zaman önlem alacaklar? Çarşının göbeği, her gün gidip geldiğimiz yerde bir insanın canına mal olursa hesabı kim verecek?

banner22

resim yükleresim yükle